Il·lumina i oxigena la teva pell

9 05 2017

Com ja els vam anunciar, estem contents de tenir a les nostres mans una línia de cosmètica especialment dissenyada per a les necessitats dels nostres clients. L’objectiu és aconseguir una pell nodrida, cuidada i amb llum, tot i no dormir tant com necessitem o no poder tenir cura la nostra alimentació tant com voldríem.

spa hostal empuries

Seguint la nostra filosofia d’empresa i de vida, els productes són 100% naturals i molts d’ells procedents de l’agricultura biològica, i el més important, d’una excel·lent qualitat.

A l’Spa li ensenyarem a utilitzar els productes de l’Hostal Spa Empúries cosmètica natural d’una manera fàcil i efectiva i així vostè podrà continuar el tractament a casa:

  • Primer li aplicarem l’emulsió netejadora de roses i bambú que elimina amb suavitat la brutícia i les impureses de la pell, deixant la cara radiant, neta, fresca i molt suau.
  • Posteriorment aplicarem la mascareta segons el seu tipus de pell:
    • La mascareta amb argila blanca (assecada al sol 100% natural) adequada per a pells seques, sensibles i madures, deixa la pell hidratada i neta, il·lumina la cara.
    • La mascareta amb argila verda (assecada al sol 100% natural) adequada per a pells grasses, mixtes, amb problemes d’acne, deixa la pell lliure d’impureses, neteja el porus en profunditat i matifica la pell.
  • Retirem la mascareta fent un agradable massatge per aconseguir un efecte exfoliant.
  • Per calmar la pell apliquem el tònic d’aigua de rosa damascena que ofereix a la pell una frescor immediata i ajuda a prevenir els signes de l’edat.
  • A continuació li aplicarem el sèrum intensiu amb àloe vera, un gel lleuger i refrescant que reafirma, regenera i repara la pell en profunditat.
  • Finalment li aplicarem la crema que més s’adapti al seu tipus de pell:
    • La crema de magrana està creada per reafirmar i enfortir la pell, minimitzar i prevenir les línies d’expressió i altres signes de l’edat.
    • La crema de roses i bambú és molt recomanable per a pells sensibles.

Si ho desitja, podrà adquirir tots els productes per a continuar a casa, conjuntament amb un dossier d’instruccions de com utilitzar-lo i explicant-li les propietats de cada un dels productes i petits trucs de bellesa per reduir bosses i ulleres.

Animeu-vos a cuidar la seva pell amb la línia de cosmètica natural exclusiva de l’Hostal Spa Empúries! A més, aquest mes oferim una promoció especial. Consulta-la aquí.


Acciones

Information

Deja un comentario